And out we go! – webinar om naturturismens möjligheter 18.2.2021

Projektet Outdoor Leader ordnar torsdagen den 18 februari klockan 11-15:30 det internationella webbinariet And out we go! Benefits of outdoor activities. 

Under webbinariet kommer vi att höra flera inlägg om friluftsmål både i Finland och i Sverige. Sakkunniga berättar hur man får ut den bästa nyttan av lokala stigar och andra naturturismobjekt, hur man bäst planerar nya objekt och hur man kan fräscha upp befintliga rutter och sevärdheter till exempel med ett visst tema, genom företagsverksamhet eller genom att skapa berättelser.

Webbinariet är öppet och gratis för alla som är intresserade av att utveckla naturturism. Tre språk används under programmet: finska, svenska och engelska. Filmerna som gjorts i förväg har
undertexter på finska och svenska. Masku kommuns livskraftsdirektör Lauri Hyttinen fungerar som konferencier. 

Förutom intressanta talare på temat naturturism deltar även Alexandra de Haas, Leader Åland och stjärnkocken Michael Björklund i programmet. Läs hela pressmeddelandet här.

Anmälan: https://bit.ly/2LDKBqV

De som anmält sig får den 16.2.2021 en Teamsinbjudan till webbinariet.

Man kan också bekanta sig med evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/453715802458102

affisch för webinarium and out we go 18.2.2021

Fem Leadergrupper från Egentliga Finland, en från Satakunta, en från Syd-Österbotten och två från Sverige deltar i det internationella projektet Outdoor Leader. Syftet med projektet är att inspirera lokala föreningar att utveckla vandringsleder och friluftsområden i Finland och Sverige. De finländska grupperna ordnar ett webbinarium till kring samma teman den
18 mars. 

Dela på Facebook
Dela på LinkedIn

© All rights reserved